Tuesday, November 11, 2008

Ijlal..Ummi's Cutie Pie

Bertandang ke ofis abi malam ni sebab patutnya ummi ada usrah dan abi ada meeting...masuk je ofis abi, Ijlal terus capai penyapu dan dustpan...Ijlal tolong sapu-sapu apa yang patut...rajinnye anak ummi...agaknya ofis abi ni bersepah sangat kot...


See my girl...she's just 2 yet so concern with cleanliness..harap2 dah besar pun rajin macam ni jugak..

Anak2 ummi yang tak banyak ragam...dengan hanya beralaskan beg laptop abi, Ijlal tertido, Itqan pula pandai-pandai amik beg baju dan baring sebelah Ijlal sementara tunggu abi abis miting n ummi abih usrah...terima kasih kerana memahami...anak2 ummi yang dikasihi..


Gambar Ijlal dan Itqan masa besday Ijlal di Wonder World...syoknye naik Merry go Round..

5 comments:

almuna said...

rajinnya ijlal! meh datang umah makcik tolong kemas....orang kat umah ni suma 'rajin-rajin' belaka...

wardah ^_^ said...

alahai.. comelnya!! ni yg nk cepat2 dpt adik kecik ni.. hmm.. along.. cepat kahwin!! nak anak sedara.. hehe

sevenNeedLes said...

supercute ijlal~!

Khazinatul_Asrar said...

comelnya ijlal n itqan~
rajin sggh anak ummi dia ni:)
teringat waktu pegang ijlal tyme baby lagi waktu baru balik explorace 2006~dah 2thn la ye ijlal? comeyl ^__-

en_me said...

chomeyyynyerrr.. salammmz